DUA



Merhaba hayat;
Nasılsın inşallah iyisindi. Ben bu arala r tuşum hassas dolaşıyorum, zaten geçmiş 3 yazımı okursan ne demek istediğimi anlarsın. Kafam işte biraz buna bozuk. Bunun dışında biraz da arkadaşlarıma bozuluyorum bu aralar.
Abicim nasıl bozulmayayım ki, geçmişe dönüp baktığımda eskiden kalma bir ya da iki kişinin kaldığını, geei kalanlara çok gıcık kaptığımı farkettim.
Sevgili hayat, çok benciller ya. Acaba benim bencilliğimden olabilir mi bu?
Mesela böyle içsel bir konuşma yapıyorum diyelim ki arkaaşlarımın yanında, yani sesli düşünüyorum, arkadaş diyor ki evet diyor, senin bencilliğinden.
Ama bu çok ayıp. Yani gerçekten zaaflarını arkadaşların bile olsalar belli etmeyeceksin. Hep parti insanı gibi gezeceksin.
Sevgili hayat sen de adam değilsin.
Doğa kanunların var. Saygımız sonsuz fakat bu doğa kanunların çok kapitalist, çok rasyonalist, çok pragmatik, çok transandantal.
Yani neden yaralı hayvan yeniyor? Neden yani, yaralı hayvana yardım edeceğimiz yerde onu yiyoruz? Gerçi ben yemiyorum. Bizim kasap anladığım kadarıyla yaralı olmayan sağlıklı hayvan kesiyor. O hayvan herif de çok kazıkçı ama bu yazımızda ona yer vermeyeceğim.
Sevgili hayat çıkmam lazım.
Bu aralar ilham gelmmiyor. BU ilhamlardan istiyorum, biraz motivasyıon ve istek istiyorum senden.
Bir de yakında internet adyosu açmayı planlıyorum. Bana yardım et hayat.
Ayrıca acilen 360 bin lira lazım. Onu da iki hafta içinde istiyorum.

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar