İŞTE BEN BÖYLE GÜNCEL BİRİYİM

Çokafedersiniz bir blogum olduğunu farkedip de "acaba nasıl bi blogdu" diye merak edip tıklayınca bir de ne göreyim, son yazımı dört ay önce yazmışım! O da yani şeyden, eften püften, vicdan rahatlatmak içün.
Neyse ama eşşeklik bende. Bloğu açarken düşünecektim.
Bu 'Blog' lafı bana hoş gelmiyor. Mide bulantısını anırsatıyor. Üst üste üç dört kez blog blog blog deyince siz de anlarsınız.
Fakat seri yazmama sebebim midemi bulandırması değil. 
Beni yazıdan soğutan, kitap yazmaya bile elimi uzattırmayan şey, BU KLAVYE!
Bi kere blogdaki eski yazıları okuyanla bilir, klavyemin   tuşu hatalı. Bak gene yazmamış. Klavyemin R tuşu bozuk. Ama bunu abanarak yazdım. Ayrıca Ğ tuşu da   kada olmasa da, o da bozuk. Arada temassızlık yapıyor. Haaaaa bi de en önemlisi var: O da bu leptoplarda parmek şeysi var ya,, hani mouse olarak kullanılan, işte yazı yazarken baş pamağımın göt kısmı oraya geliyor. Sonra da yazılar bir anda yukarıda bsaçma sapan bi kelimenin ortasından giriyo, bulması ayrı dert, onlaı silip yeniden yazması ayrı dert.
Yazmam daha iyi lan dedim. ve dört ay geçmiş.
Yazmayı özlemiştim fakat şimdi bu satırları yazarken yine tadım kaçtı.
Yeni bir bilgisayar almak üzereyim çünkü memo bu leptopu pij etti. league of legends diye bi oyunu var, paso onu oynuyo ve şarz girişi folloş olmuş, aniden zart diye kesiliyo filan, zaten R ve Ğ tuşları malum. 
Bugün yarın gidip bi leptop alıcam sayın kendime.
Eğer yeni yazı görürseniz bilin ki yenisini aldım, yok göremezseniz, bilin ki bizim evde bilgigasayar cıngarı (deminki gigasayar yanlışlığını ispat olsun diye silmedim çünkü yine elimin götü yazının yerini değiştirdi)
hülasa, bu leptopla bir daha yazan eşşoleşşektir.

Yorumlar

  1. bakalım devamında ne gelecek :)

    YanıtlaSil
  2. güldüm güldüm, günes dogarken, coban yildizi mi ucak mi anlamadigim seye baka baka bakaaaa güldüm be!

    YanıtlaSil
  3. yazdigim yorumda sakip sabanci etkisi gördüm, hayret bisee

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar